Tibb məntəqəsi

Odlar Yurdu Universiteti təsis edildiyi gündən universitetdə təhsil alan tələbələrin sağlamlıq durumuna nəzarət etmək məqsədi ilə Universitetdə Tibb məntəqəsi fəaliyyətə başlamışdır. Universitetin tibb məntəqəsi öz fəaliyyətini daim təkmilləşdirmək məqsədi ilə Tibb və Biologiya fakultəsinin müəllimləri ilə mütəmadi əməkdaşlıq etməkdədir. Tibb məntəqəsi öz işini bir neçə istiqamət üzrə aparır:

1. Universitetə qəbul olunmuş tələbələrə ilkin tibbi baxış keçirərək tələbələrin sağlamlıq durumuna aşkar edilən hər hansı neqativ nəticələri tibbi kartaların yazılması.
2. Universitetdə çalışan professor- müəllim heyyətinə lazım tibbi məsləhət və yardımların göstərilməsi.
3. Tələbələr arasında mütəmaddi olaraq tibbi maarifləndirmə işlərinin aparılması.
4. Mövsimi olaraq yolxucu xəstəliklərin universitet ərazisində yayılmasının qarşısını almaq məqsədi ilə profilaktik tədbirlərin aparılması.
5. Gün ərzində müraciət edən müəllim və tələbələrə ilkin yardımın göstərilməsi .

Göstərilən tədbirləri həyata kecirmək məqsədi ilə tibb məntəqəsi lazım olan dərman preparatları və tibbi avadanlıqları ilə təchiz edilmişdir.

Xüsusi Təyinatlı Struktur