Odlar Yurdu Univetsitetində "Bir Könüllü” Tələbələrin Əməkdaşlığı İctimai Birliyinin təqdimatı keçirilib.

12 May, 2022

Təqdimatda Odlar Yurdu Universitetinin Tədrisin təşkili və yeni təlim texnologiyaları üzrə prorektoru Qabil Qafarov və "Bir" tələbə-könüllü təşkilatının sədri Ülvi Əlizadə öz fikirlərini gənclərlə bölüşüblər.
Təqdimatda müxtəlif videoçarxlar nümayiş etdirilib, təşkilata üzv olma prosesi, könüllülük fəaliyyətinin üstünlükləri, həmçinin "kəşf et" və "zövq al" istiqamətləri çərçivəsində gənclər arasında əyləncəli oyunlar keçirilib.