OYU-da Sosial iş və psixologiya fakültəsində təhsil alan tələbələrin yekun hesabatlarının qəbulu və təcrübə attestasiyaları keçirilmişdir

09 İyun, 2023

Odlar Yurdu Universitetinin Psixologiya, pedaqogika və sosial fənlər kafedrası tərəfindən bakalavr pilləsində "Psixologiya" ixtisası üzrə təhsil alan IV kurs tələbələrinin yekun hesabatlarının qəbulu və təcrübə attestasiyaları keçirilmişdir.
Tələbələr istehsalat təcrübəsi proqramının gündəliyini və proqramda nəzərdə tutulmuş məsələlərə müvafiq olaraq hesabatı tərtib edərək attestasiya komissiyasına təqdim etmişlər.
Qeyd edək ki, istehsalat təcrübəsi bakalavrların nəzəri olaraq mənimsədikləri bilik və bacarıqları təcrübə keçdikləri müəssisə, idarə və təşkilatlarda möhkəmləndirir, praktiki vərdişləri inkişaf etdirir, onlarda ümumi mədəni və peşə səriştələrinin kompleks şəkildə formalaşmasına töhfə verir.
Tələbələrin yekun hesabatlarının qəbulu və təcrübə attestasiyalarında Odlar Yurdu Universitetinin Strateji planlaşdırma və layihələr departamentinin müdiri, dos. Fuad İbadov, Psixologiya, pedaqogika və sosial fənlər kafedrasının professor-müəllim heyəti və Sosial iş və psixologiya fakültəsində təhsil alan tələbələr iştirak etmişlər.