Bu gün Odlar Yurdu Universitetinin qurucusu, rektoru, çox hörmətli professor Əhməd Vəliyevin doğum günüdür!

29 Noyabr, 2023

Azərbaycanda elm və təhsilin inkişafı, respublikamızda yüksək ixtisaslı kadrların hazırlanması, ən əsası isə Vətənə sədaqət və xidmətin ən gözəl nümunəsini yaratmış Ümummilli Lider Heydər Əliyevin Azərbaycançılıq ideyalarının gənc nəslə çatdırılması, gənclərin hərtərəfli şəxsiyyət kimi formalaşması işində göstərmiş olduğu xidmətlərinə görə Odlar Yurdu Universitetinin professor-müəllim heyəti və tələbələri adından cənab rektor, professor Əhməd Vəliyevi doğum günü münasibəti ilə ürəkdən və səmimi qəlbdən təbrik edirik!

Çox hörmətli professor Əhməd müəllim,
Sizə uzun ömür,can sağlığı, firavan həyat, xoşbəxtlik, ailə səadəti, şəxsi həyatınızda və rektorluq fəaliyyətində eləcə də içtimai işlərinizdə yeni-yeni uğurlar arzulayırıq!