29 İyun, 2022

Odlar Yurdu Universiteti nəzdində yaradılmış Psixoloji Diaqnostika İnstitutunda professor Rəşid Cabbarov tərəfindən hazırlanmış və tədris olunmuş 3 aylıq "Peşəkar Psixoloqların Hazırlanması Proqramı"-nı uğurla başa vurmuş iştirakçıların təltif edilmə prosesi baş tutmuşdur. Tədbirdə Odlar Yurdu Universitetinin Elm və İnnovasiyalar üzrə prorektoru Professor Tərlan Abdullayev, Psixoloji Diaqnostika İnstitutunun direktoru Professor Rəşid Cabbarov, elm və tədqiqat işləri üzrə direktor müavini Müşviq Mustafayev və Psixoloji Diaqnostika İnstitutunun təlim və layihələrin təşkili üzrə direktor müavini David Poladov iştirak etmişdilər.