Odlar Yurdu Universiteti nəzdində yaradılmış Psixoloji Diaqnostika İnstitutunun maliyyələşdirilməsi ilə Odlar Yurdu Universitetinin tələbələri beynəlxalq təlimdə iştirak etmişdilər.

11 İyul, 2022

Psixoloji Diaqnostika İnstitutunun kollektivi və Odlar Yurdu Universitetinin "Psixologiya", "Məktəbəqədər təhsil" və "Təhsildə sosial-psixoloji xidmət" ixtisaslarının tələbələri “EMPAT Psixologiya Mərkəzi”-nin təşkilatçılığı ilə həyata keçirilən Dr. Mehmet Zihni Sungurun təqdimatında “Cütlük Terapiyasında Koqnitiv-Davranış Yanaşma” adlı beynəlxalq təlimində iştirak etmişdilər.