OYU-nun İqtisadiyyat və iqtisadi münasibətlər kafedrasının elmi-metodiki seminarı keçirilmişdir

10 Aprel, 2023

Odlar Yurdu Universitetinin İqtisadiyyat və iqtisadi münasibətlər kafedrasının baş müəllimi Əhməd Əlizadənin “Müəssisələrdə milli mühasibat uçotu və beynəlxalq maliyyə uçotu standartlarının təkmilləşdirilməsi üsulları” mövzusunda elmi-metodiki seminarı keçirilmişdir.
Seminarda Odlar Yurdu Universitetinin İqtisadiyyat və iqtisadi münasibətlər kafedrasının müdiri, i.e.d., prof. Elşad Məmmədov, kafedranın professor-müəllim heyəti və tələbələr iştirak etmişdirlər.
Sonda mövzular ətrafında müzakirələr aparılmış, məruzəçiyə ünvanlanan suallar cavablandırılmışdır.