2022-ci il mayın 28-də Odlar Yurdu Universiteti nəzdində yaradılmış Psixoloji Diaqnostika İnstitutunda prof. Rəşid Cabbarov tərəfindən hazırlanmış və tədris olunmuş "Məktəbəqədər yaşlı uşaqlarda intellektin ölçülməsi metodikası" təlimin təltif edilmə prosesi

28 May, 2022

2022-ci il mayın 28-də Odlar Yurdu Universiteti nəzdində yaradılmış Psixoloji Diaqnostika İnstitutunda prof. Rəşid Cabbarov tərəfindən hazırlanmış və tədris olunmuş "Məktəbəqədər yaşlı uşaqlarda intellektin ölçülməsi metodikası" təlimini uğurla başa vurmuş iştirakçıların təltif edilmə prosesi baş tutmuşdur. Tədbirdə Odlar Yurdu Universitetinin Elm və İnnovasiyalar üzrə prorektoru Prof. Tərlan Abdullayev, Psixoloji Diaqnostika İnstitutunun direktoru Prof. Rəşid Cabbarov və Psixoloji Diaqnostika İnstitutunun təlim və layihələrin təşkili üzrə direktor müavini David Poladov iştirak etmişdilər.